Tudod, melyik világvárosnak mi a beceneve?

GettyImages-664537886

Ahogy Deák Ferenc a haza bölcse, Széchenyi István a legnagyobb magyar, I. Richárd angol király oroszlánszívű, XIV. Lajos francia király pedig a Napkirály, úgy a világ városaira is előszeretettel aggatunk ragadványneveket. Felismered ezek alapján, melyik városról van szó?

Csiripelnek a madarak, nyílnak a hóvirágok, visszafordíthatatlanul jön a tavasz. Ha te is lassan már a nyaralást tervezgeted, vagy csak egy tavaszi rügyes hétvégi kiruccanást, nem árt tudni, melyik várost hogy is hívják még azonkívül, ahogy a térképen szerepel…

Tedd próbára tudásod, vagy tippelj szerencsésen!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Nehéz szavakat találni, de ez finoman szólva is kihívásokkal küzdő eredmény, vigasztaló, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos.

4–7 találat: Ez már biztató eredmény, de még volna hová fejlődni.

8–10 találat: Gratulálunk, nyereményed ugyan nem egy kétszemélyes utazás a fenti városok egyikébe, csak egy virtuális kézfogás, azért szép teljesítmény volt!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra