Így tálalva egészen ünnepi.juliazara
Hozzávalók 2 személyre
- 25 dkg ananász felkockázva
- 3 ek. olaj
- 1 nagy ek. mogyoróvaj
- ízlés szerint só, bors, csilipor
- 0.5 kisebb db lime héja és néhány csepp leve
- 25 dkg szejtán felkockázva (tofuval is helyettesítheted)
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 ek. méz
- 2 ek. szójaszósz
- 2 szál zöldhagyma zöldje apróra vágva
- 0.5 db piros kaliforniai paprika apróra vágva
Elkészítés:
1. Forrósítsd fel az olajat egy wokban.
2. Add hozzá a szejtánt és a fokhagymát, és süsd 5 percen át.
3. Sorban keverd bele a többi alapanyagot, és így is adj még a keveréknek 5 percet.
4. Ha ezzel megvagy, párolt rizzsel tálald, egy-egy lime-szelettel az oldalán.