Minden mexikói hangulatú kedvenced mehet bele.Robert Patrick Briggs
Hozzávalók 2 személyre
- 4 közepes darab tortillalap
- 2 ek. Sriracha
- 4 ek. tejföl
- 30 deka darált sertéshús
- 1 darab avokádó csíkokra vágva
- 0.5 darab lime
- 2 kanál paradicsomszósz
- 1 kisebb fej vöröshagyma apóra vágva
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors, kömény, oregánó, csili, kakukkfű, római kömény
- 10 deka csemegekukorica
- ízlés szerint jalapeño
Elkészítés:
A tortillalapokat pirítsd meg kissé száraz serpenyőben, és kend meg egy kevés tejföllel.
Ezekre halmozd a kukoricát, a jalapeñót és a csípős szószt. A darált húsból és hagymákból egy kis olajon a fűszerekkel készíts sűrű ragut. Keverd hozzá a paradicsomszószt is.
Az avokádót fűszerezd be, locsold meg egy kevés lime-mal, és azzal a tetején tálald a tostadákat.