E80, Sacher, Gundel, Dobos… Vajon honnan származnak legfinomabb tortáink és édességeink nevei, mit kell ahhoz tenni, hogy valakiről tortát nevezzenek el?
Híres cukrászmesterek, ínyenc fogyasztók vagy klasszikus alapanyagok a névadók, te tudod?
Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.
Értékelés:
0–3 találat: Úgy látszik, inkább enni szereted, mint a történetüket bogarászni, de ezt jól is teszed. Dobj be még egy szelettel!
4–6 találat: Javasolnám, kielégítő eredményed ellenére térj be egy cukrászdába, és míg tanulmányozod eredetüket, habzsolj egy kis habos csodát, legközelebb az eredmény is jobb lesz!
7–10 találat: Bravó! Megéri a sok áldozat a cukrászpultnál. Aki ennyire keni-vágja, az megérdemli, hogy egye is! Jó étvágyat!
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés