Ha van otthon néhány darab vöröshagyma, egy kevés olajban süsd meg és azzal a tetején tálald.Dietmar Rauscher
Hozzávalók 2 személyre
- 6 darab tojás
- 20 deka liszt
- 1 csapott tk. só
- 10 deka bacon felkockázva
- 1 deci víz
Elkészítés:
A bacont pirítsd le száraz serpenyőben 5-8 perc alatt, majd tedd félre.
Három tojásból, a lisztből, sóval és egy kis vízzel keverj sűrű nokedlitésztát, és szaggasd forró vízbe.
Ezek után add a baconhöz a megfőtt adagot a tojás másik felével együtt, és kis lángon, kevergetve süsd rá a tojást a galuskákra. Egy-két perc alatt elkészül, és frissen tálalva a legfinomabb. Ha van otthon néhány darab vöröshagyma, egy kevés olajban süsd meg, és azzal a tetején tálald.