Tejszínes csirkemell nektarinnal – házi gyúrt tészta mellett igazán finom

Egy remek tejszínes ragu, amihez szeretünk egy-két kanál mascarponét is hozzáadni, miután elkészült. Friss citromfűvel vagy mentával teheted még izgalmasabbá.

Hozzávalók 2 személyre

  • 35 deka csirkemell felcsíkozva
  • 3 darab nektarin felkockázva
  • 1 deci tejszín
  • 2 ek. mascarpone
  • 1 ek. baracklekvár
  • 1 ek. vaj
  • 2 ek. olaj
  • 1 kisebb csokor friss citromfű a tetejére (elhagyható)
  • ízlés szerint só és frissen tört rózsabors
  • 1 marék pörkölt földimogyoró a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Az alaposan befűszerezett húsokat süsd meg a forró zsiradékok keverékén, majd egyszerűen add hozzá a többi szükséges alapanyagot és melegítsd össze. Mogyoróval és friss zöldfűszerekkel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek