Nevetséges vagy igényes? A Szex és New York új évada a plasztikai sebész szemével

Olvasási idő kb. 3 perc

Decemberben elindult a Szex és New York nagy visszatérő évada az HBO-n. Arcesztétikai szempontból igazi csemege a sorozat, hiszen a megmaradt három szereplő teljesen máshogy áll a korához és a nőiességéhez.

Van, akinek fontos, hogy letagadhasson pár évet, és van, aki vállalja a korát. A média és a nézők is máshogy viszonyulnak ehhez a kérdéshez, mindenesetre örök vita tárgya, hogy hol a határ. Meddig tartjuk igényességnek a különböző anti-aging beavatkozásokat, szükségesek-e egyáltalán, és mikortól üt vissza, válik nevetségessé. Dr. Krix Mónika, az Art'NFace klinika arcesztétikai szakembere elmondta, ő mit lát a hölgyeken. 

Carrie, a színtiszta természetesség

Carrie, azaz Sarah Jessica Parker 56 éves, és pontosan ennyinek is néz ki. Egészen ritka Hollywoodban, hogy egy érettebb színésznő még a homlok- és mérges ráncait se finomítsa botoxszal. De Sarah Jessica Parker nem tette, így egyébként is megosztó személyisége tovább osztja az internet népét: vannak, akik az egekig magasztalják természetességét, és vannak, akik megkérdőjelezik az igényességét. 

Bátor, de élete második felében még akár nagyot is robbanhat a karrierje, hiszen ma már alig találni 60 pluszos szerepekre hús-vér, nem plasztik színésznőt. 

Sarah Jessica Parker nem fél annyinak kinézni, amennyi
Sarah Jessica Parker nem fél annyinak kinézni, amennyiJamie McCarthy / Getty Images Hungary

Mi történt Charlotte arcával?

Charlotte stílusa klasszikus és időtlen, valószínűleg ezt az időtlenséget szerette volna a szerepet megformáló színésznő, Kristen Davis átmenteni. Ő is 56 éves, tény, hogy ez nem látszik rajta, de az sajnos igen, hogy mindezt erősen művi úton érte el. 

„Az arc püffedtségét a túlzásba vitt orcatöltés okozhatja” – magyarázza Krix Mónika. „Jó hír, hogy idővel finomodik, oldódik a puffadás. Ami még feltűnő, az az ugyancsak túltöltött száj. Ezt is lehetett volna finomabban, elegánsabban megoldani, de sajnos az ideális mennyiségű hialuronnál több anyagot juttattak be a színésznő ajkaiba. A botox pedig alap, de nem az okozza a deformitásokat, attól csak a homloka maradt sima.” 

Kristen Davis arcának püffedtségét a túlzásba vitt botox okozhatja
Kristen Davis arcának püffedtségét a túlzásba vitt botox okozhatjaJamie McCarthy / Getty Images Hungary

Miranda, az arany középút

Miranda, tehát Cynthia Nixon képviseli az arany középutat a két véglet között – tegyük hozzá, szerencsésebben öregszik, mint Sarah Jessica Parker. Az apróbb, természetes ráncokat meghagyta a szeme és a szája körül, de a bőre kontúros, a homloka feszes. Pont annyit használ az arcesztétika kelléktárából, amivel elegánsan viseli a korát. „Elegáns, stílusos, csak dicsérni tudom az orvosát” – mondja elismerően Mónika Cynthia Nixon anti-aging trükkjeit illetően.

Cynthia Nixon elegáns, stílusos
Cynthia Nixon elegáns, stílusosDimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

És mi a helyzet Samanthával?

A rajongók szerint Samantha nélkül a sorozat csupán …és New York. Kár, hogy Kim Cattrall nem vállalta a folytatást, de azért utánanéztünk, hogy néz ki 2021-ben. Ha Samanthából indulunk ki, ő lehetne az, aki hisztérikusan próbálja menteni a fiatalságát és szexi kisugárzását, és akitől azt is várhatjuk, hogy Kristen Davishez hasonlóan túlzásokba esik, Kim Cattrall azonban nem ezt az irányt választotta. Arany középút ő is. Látszik a kora, de elegánsan viseli. Egy kis ajaktöltés, egy kis szemhéjplasztika, egy kis botox, de mindent csak mértékkel.

Kim Cattrall is a mértékletesség híve
Kim Cattrall is a mértékletesség híveFox / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek