Sósan is finom: spenótos-kecskesajtos kenyérpuding

Még egy remek maradékmentő fogás a hétre, amivel nem lesz túl sok dolgod: ha a spenótos-kecskesajtos változatot megunod, készítsd el sült hagymás-mozzarellás testvérét is.

Több kicsi és egy nagyobb adagban is  készítheted.
Több kicsi és egy nagyobb adagban is készítheted.Lara Hata

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb szelet kenyér felkockázva
  • 4 darab tojás enyhén felverve
  • ízlés szerint só, bors, zúzott fokhagyma
  • 1 ek. (barna) cukor
  • 1 ek. mascarpone
  • 1 deci tejszín
  • 1 nagy marék friss spenót apróra vágva
  • 7 deka kecskesajt kissé összemorzsolva
  • 1 ek. tejföl
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen forgasd össze az alapanyagokat egy nagyobb tálban, majd egy kivajazott jénaiban vagy szilikontepsiben süsd készre negyedóra alatt. Ha sajtrajongó vagy, ne sajnálj a tetejéről egy nagy adag trappistát sem. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek