Több kicsi vagy egyszemélyes adagokban is készülhet.Brett Stevens
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb darab főtt burgonya felkockázva
- 30 deka főtt, füstölt sonka felkockázva
- 1 darab póréhagyma apróra vágva
- 1 nagy ek. vaj
- 20 deka csemegekukorica
- ízlés szerint só, bors
- 15 deka mascarpone
- 1 darab tojás a kenéshez
- 1 darab leveles tészta
- 1 közepes fej főtt zeller felkockázva
Elkészítés:
A vajban puhítsd meg kissé a hagymát, majd dobd a serpenyőbe a többi alapanyagot (a tésztán kívül). Ha összemelegítetted, kanalazd egy közepes jénaiba, helyezd rá a tésztát, kend be tojással, és 35 perc alatt süsd készre a forró sütőben. Langyosan, pirított kaláccsal tálald.