Vörös ételfestékkel készítve még látványosabb.larik_malasha
Hozzávalók
- 10 deka körte felkockázva
- 10 deka barack felkockázva
- 1 deci vörösbor
- 0.5 deci narancslikőr
- 2 darab tojás enyhén felverve
- 30 deka liszt
- 10 deka olvasztott vaj
- 0.5 bögre barna cukor
- 1 mk. só
- 0.5 zacskó sütőpor
- 2 ek. porcukor
- 1 darab bionarancs leve és héja
- 2 ek. olaj
- 2 ek. kristálycukor
Elkészítés:
Az olajon a kristálycukorral kissé párold össze a gyümölcsöket, majd tedd félre. Ezek után keverd el egymással a száraz hozzávalókat, majd a folyékonyakkal is keverd el alaposan. Közepes lángon süsd tűpróbág, majd tejszínhabbal és fűszeres csokiöntettel a tetején tálald.