Isteni és egyszerű vendégváró: gombás sajtgolyó pirított dióba forgatva

Ha megadnád a módját az ünnepi vendégvárásnak, de mégsem töltenél sok időt az ételek elkészítésével, ez lesz számodra a tökéletes recept!

Csak tunkolni kell és kész.
Csak tunkolni kell és kész.LauriPatterson

Hozzávalók

  • 15 dkg dió durvára összetörve
  • 1 tk. barna cukor
  • 2 ek. szarvasgombakrém
  • 35 dkg natúr sajtkrém
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 4 dkg reszelt parmezán
Recept idők

Elkészítés:

1. Pirítsd meg a diót szárazon a sütőben 175 fokon, 10 perc alatt, majd felezd el. Egyik része a sajtgolyóba kerül, a másikkal beburkolod majd. 

2. A többi hozzávalót keverd el egymással alaposan, majd tedd egy fóliával kibélelt tálba. 

3. Adj neki fél órát a hűtőben, majd tedd egy tányérra, ha már összeállt. 

4. Burkold be alaposan a dióval. 

TIPP: Különböző ízű kekszekkel, esetleg ropogós zöldségekkel tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Ezt olvastad már?
Érdekességek