Egy kis paradicsompüré is mehet bele, ha szereted.Stefania Pelfini La Waziya Phot
Hozzávalók 2 személyre
- 0.5 fej zeller
- 1 nagyobb szál répa
- 1 kisebb fej hagyma
- 8 dl alaplé
- só, bors, olasz fűszerkeverék (vagy friss olasz fűszerek)
- 2 nagyobb darab paradicsom meghámozva
- 0.5 bögre rizsszemtészta
- 2 kisebb szelet apróra vágott, főtt csirkemell
- 3 tk. olaj
Elkészítés:
1. Vágd kockákra a zöldségeket, és pirítsd az olajban a keveréket 4 percen át.
2. Öntsd fel az alaplével, majd lefedve adj neki a tésztával együtt 10-13 percet.
3. A paradicsomot és a húst elég a legvégén hozzáadnod, ezeknek már nem kell együtt főni a levessel.
4. Ha van otthon, friss bazsalikomlevelekkel a tetején tálald.