Pszichokvíz: Gyakran rásütjük emberekre, de tudjuk is, mit jelent például a narcisztikus?

GettyImages-1304268015

Mennyire vagy otthon a pszichológiában? Valóban tudod, mit jelentenek, vagy csak használod a divatos kifejezéseket, ahogyan sokan mások is?

Könnyelműen vagdalkozunk olyan kifejezésekkel, mint a depressziós vagy a narcisztikus, hiszen mi magunk is halljuk őket nap mint nap; ahogy a fodrász mesél a narcisztikus pasijáról, a barát a depressziós barátnőjéről, és jól tudjuk azt is, mennyire fontos az énidő, vagy hogy asszertívan kommunikáljunk. Teszteld magad, valóban jól használod-e ezeket a kifejezéseket!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4: Ez sajnos nem sikerült túl jól. Jó hír viszont, hogy legközelebb már biztosan helyesen használod ezeket a kifejezéseket.

5–7: Egész ügyes! A divatos pszichológiai kifejezések többségét jól használod, amit pedig nem, azt most biztosan megjegyezted.

8–10: Ez igen! Gratulálunk! Úgy tűnik, nemcsak használod ezeket a kifejezéseket, de tisztában is vagy a jelentésükkel. Bizonyára sok pszichológiai tartalmú könyvet és cikket olvasol.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra