Reggeli pirítós fenszi változatban: parmezánnal és buggyantott tojással

Érdemes a konyhakertben snidlinget tartanod, mert az ilyen fogásokat épp a friss zöldfűszerek varázsolják igazán finommá.

Egy kis mézzel még finomabb.
Egy kis mézzel még finomabb.Sun_apple

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 csokor snidling a tetejére
  • 4 szelet kovásszal készült kenyér
  • 1 nagy ek. vaj
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 10 deka reszelt parmezán
  • 1 kis kanál füstölt paprika
  • 1 mk. mustár
  • 2 ek. mascarpone
  • só, frissen tört zöld bors és egy csipet barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymás vajban süsd meg a kenyérszeleteket, majd keverd el a mascarponét a mustárral és az ízesítőkkel, és azt kend a tetejére. Szórd meg a sajttal és pirítsd rá egy kicsit, majd a snidlinggel és a paprikával a tetején tálald.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek