Tripla paradicsomos, olasz kuszkuszsaláta – ha szereted az olasz konyhát, ezt érdemes kipróbálnod

Ha szereted az olasz konyhát, de egy kicsit egészségesebb formában fogyasztanád a remek ízeit, ezt a salátát neked találták ki. Semmi sem hiányzik belőle, amitől az olasz ételek finomak, de akad benne egy nagy adag friss zöldség, aminek az immunrendszered is örülni fog.

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 nagy bögre kuszkusz
  • 1.5 nagy bögre forró alaplé
  • 1 nagy ek. paradicsompüré
  • 1 kisebb csokor friss bazsalikomlevél összevágva
  • 10 deka reszelt parmezán
  • 6 deka aszalt paradicsom felkockázva
  • ízlés szerint só, bors és oregánó
  • 2 ek. töltött zöld olíva
  • 1 darab avokádó felkockázva
  • 0.5 darab uborka felkockázva
  • 3 ek. ketchup
Recept idők

Elkészítés:

Forrázd le a kuszkuszt és takard le, majd ha langyosra hűlt, egyszerűen forgasd össze a többi hozzávalóval. Tálald két tányéron és edd magában, vagy frissen grillezett fokhagymás halszeletek mellett. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek