Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag tortillalap vagy tacohéj
- 2 közepes darab padlizsán
- 10 deka bacon felkockázva
- 1 nagyobb darab avokádó felkockázva
- 0.5 pohár tejföl
- 0.5 darab lime leve és héja (a töltelék tetejére)
- a tetejére Sriracha ízlés szerint
- 4 közepes darab hámozott paradicsom összevágva
- ízlés szerint só, bors, kömény, barna cukor, fahéj, római kömény, paprika
- 1 nagyobb darab lila hagyma apróra vágva
Elkészítés:
Szurkáld meg villával a padlizsánokat, majd süsd puhára mindegyiket a sütőben. Villával kapard ki a közepüket, mintha csak egy pulled pork alapanyag lenne, majd fűszerezd alaposan. Egy kis olajjal újra tedd a sütőbe 10 percre, közben süsd meg a baconkockákat. Ezek után töltsd meg a tacót, és tálald csípős szósszal a közepén.