Parmezánból és más sajtokból is készíthetsz tacohéjakat.arturogi
Hozzávalók 2 személyre
A raguhoz
- 1 darab padlizsán meghámozva
- 3 ek. olaj
- 1 darab hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek. paradicsompüré
- 1 deci vörösbor
- ízlés szerint só, bors, füstölt paprika, csili, kömény, római kömény
- 15 deka gombafej
A tálaláshoz
- 6 nagyobb darab tacohéj
- 1 kis pohár tejföl
- 20 deka reszelt sajt
- 2 avokádóból guacamole
- 25 deka paradicsom apróra vágva
- 15 deka friss jalapeñokarika
Elkészítés:
Daráld le a gombát és a padlizsánt, vagy törd össze aprítógépben. Pirítsd meg a hagymát az olajon, majd főzd össze 15 perc alatt a ragu minden hozzávalójával. Fűszerezd alaposan, majd a többi alapanyaggal még melegen töltsd a tacohéjakba.