Tésztákkal, sült és párolt gyökérzöldségekkel és izgalmas fűszerekkel készültünk ezen a héten mindenkinek, aki a hús-zöldség és csirke-rizs kombónál egy kicsit izgalmasabb fogásokat is kipróbálna. Ha valamelyik megtetszik, naná, hogy nem kötelező épp este elkészítened, a céklás quesadilla például reggelire is remek, főleg ha előző estéről maradt egy-két falat zöldség, amit feldobhat a nagy adag olvadt sajt.
Bátran kísérletezz a gyümölcsökkel a salátákban és tésztás fogásokban, nem fogod megbánni! Ez a tészta különleges, de isteni fogás, amiben nem kell megijedned néhány kocka párolt vagy friss almától: a savanykás falatoktól sokkal finomabb, ahogy egy marék illatos pirított dió is remekül illik a tetejére.
A céklás quesadilla csak elsőre hangzik furcsán, és csak akkor, ha már megszoktad sajtos-sonkás változatban, vagy eredeti mexikói hangulatban.
Két kedvenced egyben: egy remek, rakott tésztás fogás és minden idők legnépszerűbb zöldsége. Ha szereted a lasagnét és az édesburgonyát is, miért ne keverhetnéd két kedvencedet egy fogásban?
Az édesburgonyás krokett sajtszósszal vagy húsok mellett nem egy bonyolult fogás, bebizonyítjuk! Remek köret, és ha vega vagy, csak locsold meg egy kevés sajtszósszal és grillezz mellé néhány szelet nektarint.
Ezt a rozmaringos tésztát még akár a gyerekekkel együtt is könnyen összedobhatod, tökéletesen alkalmas arra, hogy az első olyan étel legyen, amit megtanulnak elkészíteni. A krémes-fokhagymás szósz egyébként rizs és gnocchi tetején is finom, ha éppen csak ezek lennének otthon.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés