Őszi tészta sült hagymával, párolt almával és fehér kolbásszal

Nagyon különleges, de isteni fogás, amiben nem kell megijedned egy kevés ropogós diótól. Az illatos pirított csonthéjas remekül illik a tetejére, és ha bevállalósabb vagy, akár az almakockák is jól illenek mellé.

Jó sok dióval a legfinomabb.
Jó sok dióval a legfinomabb.svariophoto

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 adag pennetészta
  • 20 deka fehér kolbász
  • 1 darab vöröshagyma felkockázva
  • 1 tk. vaj
  • 2 ek. olaj
  • só, bors, frissen tört zöld bors
  • 15 deka reszelt trappista
  • 2 marék pirított dió
  • 2 ek. mascarpone
  • 2 ek. natúr sajtkrém
  • 1 mk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a kolbászt, majd karikázd fel, a hagymát pedig pirítsd üvegesre a zsiradékon. Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, majd egyszerűn forgasd össze a hozzávalókat és tálald reszelt sajttal a tetején. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek