Ha ettél már aszalt szilvával töltött pulykát, grillezett vagy rántott camembert sajtot, esetleg olyan szarvasragut, amibe egy kevés borókabogyó is került, már tudod, mennyire finom tud lenni egy-két falat gyümölcs a sajtok és a húsok mellett. Most erre hoztunk néhány különleges példát, ráadásul receptjeink közül a legtöbb igazán minimalista, és alig néhány összetevőt igényel.
Még egy kacsás recept a tegnapiak után – ezúttal gyors, gyümölcsös raguban ajánljuk. Frissen főtt olívaolajos-parmezános házi tészta mellett a legfinomabb.
Nem kell a szőlőt agyonfőzni, nyugodtan ropoghat az omlós, vajas húsfalatok mellett. Klassz, gyümölcsös, késő nyári fogás.
Köretként szerecsendiós rizs, citromos rizottó és friss, házi gyúrt tészta is tökéletes a következő étel mellé. Jöjjön egy remek tejszínes ragu.
Te is szereted a gombát? Akkor vadászt az erdeigomba-mixeket, amikben sokféle izgalmas aroma keveredik. Vegetáriánus finomság következik, ami nyáron a legfinomabb.
Egy kicsit fenszi, de továbbra is gyors nyári fogás az utolsó a mai sorban, amit akár vendéglátóként is bevethetsz. Kalácsból készült vajas pirítós mellett is remek.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés