Mustáros-juharszirupos lazac: egy isteni különlegesség hétvégére

Ettől a két extra hozzávalótól igazán különlegesek lesznek a lazacszeletek. Tálalhatod tészta mellett, de akár egy zöldfűszeres, sós gofrit összedobhatsz mellé a különlegesség kedvéért.

Tejszínes szósszal és frissen főtt tészta mellett verhetetlen.
Tejszínes szósszal és frissen főtt tészta mellett verhetetlen.vichie81

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy szelet lazac
  • 2 tk. (dijoni) mustár
  • 2 mk. juharszirup
  • ízlés szerint só, zöld bors és egy kevés citromlé
  • 1 ek. vaj
  • 2 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

Sózd és borsozd a halat, majd egy kevés citromlevet is adj hozzá. Ha ezzel megvagy, süsd készre 7-10 perc alatt oldalanként, majd tedd rá a mustárt, egy nagyon kevés juharszirupot és azokkal is süsd egy percig. Zöld borsos-tejszínes szósszal és frissen főtt tésztával érdemes tálalnod.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek