Mehet bele egy kevés borsó vagy kaliforniai paprika is.oykuozgu
Hozzávalók 2 személyre
- 4 szál újhagyma zöldje apróra vágva
- 1 kisebb csokor friss petrezselyem apróra vágva
- 1 kisebb fej karfiol rózsáira szedve
- 1 közepes pohár tejföl
- ízlés szerint só, bors, füstöltpaprika-por
- 0.5 bögre zsemlemorzsa egy kevés olajban megpirítva
- 15 deka reszelt trappista
Elkészítés:
A tejfölben keverd el a zöldhagyma zöldjét, ízesítsd és tedd félre.
A karfiolt párold meg kissé, fűszerezd, majd kanalazd egy lecsöpögtetett jénaiba. Arra mehet a tejföl, a sajt, majd morzsa, de akár változtathatsz is a sorrendben. Forró sütőben negyedóra alatt pirítsd rá a sajtot, majd a friss petrezselyemmel a tetején tálald.