A ramentésztás fogások klasszul testreszabhatók, a garnélától a főtt tojásig minden elfér ezekben.Food Photographer
Hozzávalók 2 személyre
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, csili
- 20 deka ananász felkockázva
- 20 deka csirkemell felcsíkozva
- 3 ek. olaj
- 2 adag ramentészta
- 3 ek. mogyoróvaj
- ízlés szerint zöldhagyma zöldje és pirított mogyoró a tetejére
- 3 ek. szójaszósz
- 1 ek. méz
Elkészítés:
Készítsd el a tésztát a csomagon látható előírás szerint, közben az olajon süsd meg az alaposan befűszerezett húst, majd dobd utána az ananászt is néhány percre. Ehhez mehet a puha tészta és az összes szükséges alapanyag. Ha szükségesnek látod, a tészta levéből önts még a fogáshoz egy keveset, hogy a szósz krémesebb legyen. Az újhagyma zöldjével és mogyoróval a tetején tálald.