Magyarország igenis Balkán: itt a bizonyíték

GettyImages-94115657

Kérünk, ne vedd véresen komolyan ezt a fotóválogatást: természetesen nem célunk sem a Balkánt, sem hazánkat negatív színben feltüntetni, így ha nem érzed sértőnek a feltételezést, hogy Magyarország bizony időnként tényleg olyan, mintha a Balkánon járnál, te is jól szórakozol majd ezeken a képeken.

Személyes kedvenceim egyike a Squatting Slavs in Tracksuits, azaz Melegítőben guggoló szlávok Facebook-oldal: ha egy kicsit szomorú az ember, az ott bemutatott abszurd fotóktól azonnal sokkal jobb kedve kerekedik. Aki saját magának és a magyaroknak tartott görbe tükrön hajlandó egy kicsit mosolyogni, annak szívből ajánlom ezt az oldalt, egyben a lenti válogatást is, mely segít meglátni magunkban a balkánit, ha a szitokszó felhangtól megtisztítjuk ezt a kifejezést.

Lásd meg te is Magyarországban a Balkánt mosolyogva!

Az önirónia nagy fegyver: ha képes vagy magad és a körülötted található világot nem mindig véresen komolyan venni, azzal sokat segítesz saját lelkednek is. Nevess te is ezeken a képeken, melyek mind Magyarországon készültek!

Vannak élelmiszerek, amelyek egyszerűen hozzátartoznak egy országhoz, meghallod a nevüket, és máris szádban érzed az ízt. A vegetáról egészen biztosan Magyarország ugrik be neked is.

Van, amihez nem kell kommentár sem.

A magas élet kifejezés valami ilyesmit jelent.

Aki rendszeresen utazza végig a 4-es, 6-os vonalát, az kevés dolgon lepődik meg – ilyenkor érdemes váltani, mondjuk, az 1-es vagy a 14-es villamos vonalára. Na de ezt azért még mi sem értjük teljesen.

Az ellentétek vonzzák egymást, szokták mondani.

Azt ugye mindenki tudja, hogy a kórházba magunknak viszünk ennivalót?

A magyar találékonyság előreviheti az elektromos autók forradalmát is.

A képen azt a ritka pillanatot láthatjuk, amikor a kisbusz a kicsinyét erszényében hordozza.

Jó, ilyen volt már, de nehéz megunni.

Ez azért kevesekben nem kelt nosztalgikus érzéseket a gyermekkor irányába…

 „Mondtam, hogy nem kell taxi, olcsóbban is bejutunk!”

Nincs ebben szégyen, miért épp Teslával ne lehetne így?

Viszont mindent stílusosan csinálunk.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra