Magyarország igenis Balkán: itt a bizonyíték

GettyImages-94115657
Olvasási idő kb. 3 perc

Kérünk, ne vedd véresen komolyan ezt a fotóválogatást: természetesen nem célunk sem a Balkánt, sem hazánkat negatív színben feltüntetni, így ha nem érzed sértőnek a feltételezést, hogy Magyarország bizony időnként tényleg olyan, mintha a Balkánon járnál, te is jól szórakozol majd ezeken a képeken.

Személyes kedvenceim egyike a Squatting Slavs in Tracksuits, azaz Melegítőben guggoló szlávok Facebook-oldal: ha egy kicsit szomorú az ember, az ott bemutatott abszurd fotóktól azonnal sokkal jobb kedve kerekedik. Aki saját magának és a magyaroknak tartott görbe tükrön hajlandó egy kicsit mosolyogni, annak szívből ajánlom ezt az oldalt, egyben a lenti válogatást is, mely segít meglátni magunkban a balkánit, ha a szitokszó felhangtól megtisztítjuk ezt a kifejezést.

Lásd meg te is Magyarországban a Balkánt mosolyogva!

Az önirónia nagy fegyver: ha képes vagy magad és a körülötted található világot nem mindig véresen komolyan venni, azzal sokat segítesz saját lelkednek is. Nevess te is ezeken a képeken, melyek mind Magyarországon készültek!

Vannak élelmiszerek, amelyek egyszerűen hozzátartoznak egy országhoz, meghallod a nevüket, és máris szádban érzed az ízt. A vegetáról egészen biztosan Magyarország ugrik be neked is.

Van, amihez nem kell kommentár sem.

A magas élet kifejezés valami ilyesmit jelent.

Aki rendszeresen utazza végig a 4-es, 6-os vonalát, az kevés dolgon lepődik meg – ilyenkor érdemes váltani, mondjuk, az 1-es vagy a 14-es villamos vonalára. Na de ezt azért még mi sem értjük teljesen.

Az ellentétek vonzzák egymást, szokták mondani.

Azt ugye mindenki tudja, hogy a kórházba magunknak viszünk ennivalót?

A magyar találékonyság előreviheti az elektromos autók forradalmát is.

A képen azt a ritka pillanatot láthatjuk, amikor a kisbusz a kicsinyét erszényében hordozza.

Jó, ilyen volt már, de nehéz megunni.

Ez azért kevesekben nem kelt nosztalgikus érzéseket a gyermekkor irányába…

 „Mondtam, hogy nem kell taxi, olcsóbban is bejutunk!”

Nincs ebben szégyen, miért épp Teslával ne lehetne így?

Viszont mindent stílusosan csinálunk.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek