Orral fúródott egy hangár tetejébe a lezuhant repülő, néhány karcolással megúszta a pilóta

GettyImages-122858944

Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a pilótát, aki kisrepülőgépével egy hangár tetejének csapódott egy dél-kaliforniai repülőtéren.

A baleset hétfőn 14 óra 30 perc körül történt, miközben a Cessna 172 pilótája „a leszállást és a felszállást gyakorolta” a Los Angelestől délre fekvő Long Beach repülőtéren – áll a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal közleményében.

Így fúródott a hangár tetejébe a lezuhant kisrepülő

Az KTLA 5 által sugárzott videón látható, hogy a repülőgép orral fúródott bele a hangár tetejébe. Amikor a mentőalakulatok megérkeztek a helyszínre, a gép farka még mindig égnek állt.

A pilótát, aki egyedül tartózkodott a fedélzeten, ki kellett szabadítani a roncsból. Ezután könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A mentést nehezítette, hogy a baleset után üzemanyag kezdett szivárogni a repülőből.

Hétfőn (helyi idő szerint vasárnap) Izlandon is lezuhant egy kisrepülőgép. A szerencsétlenségben többen életüket vesztették.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra