Vendégváró szendvicsek tetején a legfinomabb.porosolka
Hozzávalók 2 személyre
- 40 dkg füstölt lazacszeletek
- 30 dkg natúr sajtkrém
- 1 ek. kapribogyó
- 1 mk. barna cukor
- ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
- 1 dl tejszín
Elkészítés:
1. Verd fel a tejszínt, ezúttal cukor nélkül.
2. Tedd egy aprítógépbe a lazaccal és sajtkrémmel, majd keverd krémesre.
3. Ha elkészült, add hozzá a kapribogyót és fűszerezd.
4. Keverd meg újra, majd adj neki fél órát a hűtőben.
TIPP: Ha vendégek jönnek, akár miniszendvicseket vagy levelestészta-kosárkákat is készíthetsz ezzel a finomsággal. Kenyér helyett minikekszeken is tálalhatod egy-egy kapribogyóval, vagy töltött olívával a tetején.