A tökéletes reggeli ünnepi hangulatban: lazacos sajtkrém

Piríts mellé barna kenyeret, vagy tunkold  ki sós kekszekkel – mindenképpen finom lesz ez a mártogatós a reggeli kávé mellett.

Vendégváró szendvicsek tetején a legfinomabb.
Vendégváró szendvicsek tetején a legfinomabb.porosolka

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 dkg füstölt lazacszeletek
  • 30 dkg natúr sajtkrém
  • 1 ek. kapribogyó
  • 1 mk. barna cukor
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 1 dl tejszín
Recept idők

Elkészítés:

1. Verd fel a tejszínt, ezúttal cukor nélkül.

2. Tedd egy aprítógépbe a lazaccal és sajtkrémmel, majd keverd krémesre.

3. Ha elkészült, add hozzá a kapribogyót és fűszerezd.

4. Keverd meg újra, majd adj neki fél órát a hűtőben. 

TIPP: Ha vendégek jönnek, akár miniszendvicseket vagy levelestészta-kosárkákat is készíthetsz ezzel a finomsággal. Kenyér helyett minikekszeken is tálalhatod egy-egy kapribogyóval, vagy töltött olívával a tetején.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek