A nagy dalszövegkvíz: Hogy folytatódik az ABBA slágere?

GettyImages-1272867376
Berényi Bianka

Mennyire vagy otthon a nagy világslágerek szövegében? Mindenki kívülről tudja őket, aztán kiderül egy karaokebulin, hogy mégsem. Te köztük vagy?

A slágerek attól slágerek, hogy évek, sőt, évtizedek múltán sem felejtjük el őket. A szövegek ránk tapadnak, a dallamok pedig úgy ivódnak be a bőrünkbe, hogy a részünkké válnak. Most olyan dalokat gyűjtöttünk egy csokorba, amelyek már bizonyították, hogy hiába telnek az évek, megállták a helyüket, és szövegüket mindenki kívülről fújja. Vagy mégsem? Teszteld! 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb.

0–3 pont: Lehet, hogy te inkább a dallamra figyelsz zenehallgatáskor, és nem a szövegre, mert most ez elég kevés pont lett! 

4–6 pont: Alakul. Valószínűleg nem vagy a karaokebulik királya, de azért néha rád is ragadnak a dalszövegek!

7–8 pont: Te tuti, hogy a rádióval együtt szoktál énekelni, gyakorlatilag majdnem kívülről tudod a dalok szövegeit!

9–10 pont: Neked vagy szivacsmemóriád van, és nagyon könnyen megjegyzel mindent, így a dalszövegeket is, vagy nagyon-nagyon szereted a zenét, és azok közé tartozol, akik a szövegre is figyelnek!

Oszd meg másokkal is!
Mustra