Húsok mellett és magában is finom.Burcu Atalay Tankut
Hozzávalók 2 személyre
- 1 nagy bögre kuszkusz
- 1.5 bögre forró zöldségalaplé
- 1 marék aranymazsola
- ízlés szerint só, bors, római kömény, fahéj
- 0.5 db uborka apróra vágva
- 2 csokor petrezselyem (és menta) apróra vágva
- 1 db avokádó apróra vágva
- 1 ek. fehérborecet
- 1 ek. méz
- 1 db gránátalma magjai (a tetejére, elhagyható)
- 2 ek. olívaolaj
Elkészítés:
1. Forrázd le egy tálban a kuszkuszt az alaplével.
2. Adj hozzá minden ízesítőt, fűszerezd alaposan, majd takard le és pihentesd negyedórán át.
3. Ha langyosra hűlt, mehet hozzá a többi alapanyag – ezekkel jól forgasd össze a kuszkuszt. Már tálalhatod is.
TIPP: Melegen és hidegen is nagyon finom, akár köretként is kiváló.