Sem a karfiolrizsnek, de még a cukkinitésztának sem kell unalmasnak lennie – egy kis fűszerrel, szarvasgombaolajjal, fokhagymásan vagy paradicsomosan mindjárt jóval izgalmasabbak a megszokottnál.
Egy nagy adag burgonyánál sokkal jobb döntés a karfiol, akár sütve, akár párolva. Ha magyarosan ennéd a karfiolrizst is, dobd össze paprikával és köménnyel.

Ha már karfiolrizs kerül egy jó paprikás-hagymás sertésszűz mellé, dobd össze magyaros változatban paprikával és köménnyel. Ha egy kevés Cayenne-csilit adsz hozzá, még izgalmasabb lesz.
Tovább olvasomAzon nincs mit szépíteni, hogy a cukkinitészta rettentő unalmas, ha nem pimpeljük fel valamivel. Sűrű paradicsomszósszal és parmezánnal viszont nagyon finom, így már nem is akkora szenvedés lemondani a hagyományos tésztáról.

Imádjuk a cukkinitésztát sűrű paradicsomszósszal és parmezánnal, így már nem is akkora szenvedés lemondani a hagyományos tésztáról. Tejszínes csirkeragu, rántott hal vagy grillezett, fokhagymás hússzeletek mellett érdemes tálalnod.
Tovább olvasomPróbáltad már a szarvasgombaolajat a cukkini tetején? És egy kevés parmezánnal? Rózsaborssal? Ezek mind tökéletesek mellette.
Ha van egy kontaktgrilled, percek alatt elkészül ez a köret, és végre azt is kipróbálhatod, mennyire finom a paradicsom, a padlizsán és a fahéj triója.
Egyik legnagyobb kedvencünk a grillezett ananász, ami nagyjából minden napszakban ehető. Izgalmas, édes-csípős köret, amit desszertként is lehet tálalni, mondjuk egy adag vaníliafagyival.

Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés