Hozzávalók 3 személyre
- 1 bögre lencse
- 2 bögre alaplé
- 2 nagyobb darab paradicsom meghámozva
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 nagyobb darab paprika
- 2 ek. olaj
- ízlés szerint só, bors, füstölt paprika, őrölt kömény
- 1 nagy ek. tejföl
- 1 tk. liszt
- 1 nagy ek. paradicsompüré
- 15 deka füstölt kolbász felkarikázva
Elkészítés:
A lencsét főzd meg az alaplében, a zöldségekből és a kolbászból készíts lecsót. Keverd el a két elkészült hozzávalót, majd fűszerezd, és ha szükséges, egy kis alaplevet is önts alá. A liszttel elkevert tejföllel sűrítsd be, és már tálalhatod is.
Mit esznek a legmenőbbek, a legnagyobbak, a profik, a szakácsok, a séfek, ha csak maguknak főznek? Most kiderül.
Tovább olvasom