Holnaptól ismét a csillagok alatt mozizhatunk Budapesten

GettyImages-826732344

El tudsz képzelni jobb nyáresti programot, mint egy jó kis szabadtéri mozizás? A KULTIK Terasz idén is két helyszínen várja a szabad ég alatt mozizni vágyókat: a Köki Terasz június 14-én, a Corvin Plaza pedig 15-én vetíti az első filmet.

A két kutyabarát moziban ezúttal is nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt. Minden este 21 órától ülhetünk be egy jó filmre, hiszen már az első héten olyan klasszikusokkal indítanak, mint a Top Gun és a Top Gun Maverick, de idén többek közt a Harry Potter-sorozatot is levetítik.


A KULTIK Terasz az örök favoritok mellett a legfrissebb premierfilmeket is vetíti. „A Köki Teraszon ráadásul tematikus hetekkel készülnek az idén, amelyek közül rögtön a gyerekek hete az első. A gyermekvetítések mellett lesz bábszínház, és természetesen igazi nyári csemegék is” – meséli a KULTIK marketingese, Simon Horváth Szilvia.

Mindezek mellett a teraszok nyáron a filmfesztiváloknak, közönségtalálkozóknak és zenei különlegességeknek is otthont adnak. Hogy mikor éppen mi zajlik, azt a KULTIK Terasz 
Facebookján tudjuk nyomon követni.

A szabadban is kifogástalan a moziélmény

Azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja.

A budapesti kertmozikban még a szúnyogoktól sem kell tartanunk
A budapesti kertmozikban még a szúnyogoktól sem kell tartanunkKULTIK mozihálózat


A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk, a KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is. 

A különleges szabadtéri mozi még a nyár zavaró vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra