Kéksajttal töltött portobello gombák – köretként és főételként is szeretni fogod

Ha nem minden fogáshoz ennél húst, készítsd el egyszer ezt a klassz töltött gombát, amihez egy egyszerű vajjal, fehérborral készült rizottó lesz a tökéletes köret.

Néhány szál snidlinggel díszítheted.
Néhány szál snidlinggel díszítheted.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 8 darab portobello gomba
  • ízlés szerint só és bors
  • 3 deka olvasztott vaj
  • 10 deka reszelt mozzarella
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 5 deka kéksajt
  • 1 kis csokor snidling apróra vágva
  • 10 deka natúr krémsajt
Recept idők

Elkészítés:

Süsd elő az ízesített, vajjal kissé megkent gombafejeket 10 perc alatt, majd a többi hozzávalóból keverj tölteléket és oszd el a gombafejeket. Tíz perc alatt olvaszd rá a sajtot, és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek