![Így a legjobb, kecskesajttal.](https://kep.index.hu/1/0/3969/39692/396925/39692501_dc9d2ddf1c830833d6ed27597ab1375f_wm.jpg)
Hozzávalók
- ízlés szerint só, bors, fahéj, szegfűszeg, római kömény
- 1 mk. barna cukor
- 40 deka főtt csicseriborsó
- 2 nagy ek. tahini
- 20 deka főtt cékla
- néhány csepp citromlé
Elkészítés:
Aprítógépben dolgozd össze krémesre a hozzávalókat, és már használhatod is a zöldségek mellett vagy a pirítóson. Ha utóbbival használod fel, kecskesajtot morzsolj a tetejére és szórd meg petrezselyemmel – így a legfinomabb.
![Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?](https://kep.index.hu/1/0/2711/27113/271136/27113691_2079337_358fbdb944b73537d73c9e72d1f46c47_wm.jpg)
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom