Grillezz bélszínt és tálald parmezánba forgatott, grillezett kukoricával!

Ha egy kicsit elegánsabb grillvacsorát tervezel, amivel nem dolgoznál túl sokat, izzítsd be a szabadtéri sütőt és adj néhány percet az alapanyagoknak. Más dolgod nem is nagyon lesz, de ha még tovább fokoznád, készíts mustáros, zöld borsos szószt a húsnak, és forgasd parmezánba a kukoricát, miután elkészült.

A legfontosabb, hogy ne süsd túl.
A legfontosabb, hogy ne süsd túl.MilanEXPO

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 deka marhabélszín
  • 2 ek. olaj
  • 2 ek. fűszervaj friss zöldfűszerekkel
  • ízlés szerint só és frissen tört színesbors-keverék
Recept idők

Elkészítés:

Ízesítsd a kissé beolajozott, szobahőmérsékletű húsokat, majd 5-7 perc alatt süsd készre (oldalaként) vastagságtól függetlenül. Még forrón kanalazz rá egy kevés fokhagymával és friss zöldfűszerekkel elkevert vajat és melegen tálald.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek