A cukkini remek a kecskesajt mellett, de a répalevest is rajongjuk tejszínnel, rozmaringgal és egy adag lencsével. Ami viszont a leginkább vitán felül áll, szerintünk a ciderrel készült hagymaleves, ami egy szelet sajtos bagettel a legfinomabb.
Répaleves? Ne már! – gondoltuk először. A neve ugyan nem hangzik valami jól, de édeskésen, tejszínnel és rozmaringgal mindjárt isteni fogás lesz belőle.
A cukkini szuper levesekben is. Arra érdemes figyelned, hogy ne főzd túl, és maradjon mindvégig roppanós.
Ezt a gombalevest a bulgur csak még gazdagabbá teszi, és azzal is feldobhatod, ha a mellé kínált pirítósra egy nagy adag rózsaborsot is törsz.
Ez itt a levesek királya! A hagymaleves ebben a ciderrel készült változatban különösen izgalmas, és sajtmentő fogásnak sem utolsó.
Burgonya, hagyma és bacon – ezeket mindenki szereti, így ez a leves akkor is tökéletes, ha épp vendégeket vársz.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés