Az újhagyma zöldje is jól illik a keverékbe.Angelika Heine
Hozzávalók 2 személyre
- 20 deka füstölt tofu felkockázva
- 0.5 fej kelkáposzta összevágva
- ízlés szerint só, bors, majoránna, fokhagymapor
- 2 ek. olaj
- 1 marék mungóbabcsíra
- 1 darab uborka felkockázva
- 2 ek. ropogós hagymakocka
- 4 darab főtt tojás cikkekre vágva
Az öntethet
- 1 ek. mogyoróvaj
- 2 ek. szójaszósz
- 1 ek. halszósz
- 1 nagy ek. barna cukor
- 1 deci zsíros kókusztej kissé felmelegítve
- ízlés szerint só, bors, gyömbér, csili
- 1 kisebb darab lime leve és héja
Elkészítés:
Fűszerezd be, majd az olajon pirítsd össze a tofut és a káposztát, majd forgasd össze a többi alapanyaggal. Az öntet hozzávalóit alaposan rázd össze, majd két kisebb tálba kitöltve kínáld a saláta mellett.