Tárkonnyal is érdemes kipróbálnod.gkrphoto
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 15 deka pulykamell
- 2 ek. olaj
- 0.5 darab zeller
- 10 deka ementáli felkockázva
- 1 darab zöld alma felkockázva
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 nagyobb darab burgonya
- 10 deka zöldborsó
Az öntethez
- 2 deci tejföl
- 1 ek. porcukor
- ízlés szerint só, bors, tárkony
- 1 tk. mustár
- 3 ek. majonéz
- 0.5 darab citrom leve
Elkészítés:
Vágd apróra a zöldségeket és párold meg mindegyiket. Közben a húst olajozd be, sózd, borsozd és tedd a kontaktgrillbe, ha kihűlt, csíkozd fel, majd keverd össze alaposan a hozzávalókat. Az öntet alapanyagait keverd el egy tálban és forgasd össze a salátával, majd adj neki fél órát a hűtőben.