A fokhagymás kalács egy apró trükktől lesz még finomabb!

Most megmutatjuk a híres garlic bread leggyorsabban összeállítható és legfinomabb változatát.

Kaláccsal lesz az igazi.
Kaláccsal lesz az igazi.photooiasson

Hozzávalók 2 személyre

  • 50 dkg kalács felcsíkozva vagy felkockázva
  • 2 nagy ek. puha vaj
  • 1 nagy csokor petrezselyem apróra vágva
  • 2 nagy ek. fokhagymakrém
  • 10 dkg reszelt parmezán
Recept idők

Elkészítés:

1. A vajat a fokhagymakrémmel olvaszd össze kis lángon. 

2. Ha felmelegedtek, forgasd bele a kalácskockákat, majd süsd 5 percen át, és közben keverd meg néhányszor.

3. Ha elkészült, add hozzá a sajtot és a petrezselymet, majd még melegen, ropogósan tálald. 

TIPP: Ha sütőben készíted, olvassz rá sajtot, ha falatonként ennéd, ahogy mi, elég, ha reszelt parmezánt is keversz a fokhagymás vajhoz.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek