Fetával sült padlizsán – ha vendégek jönnek, ezzel kínáld meg őket!

Csak egy nagy adag leveles tészta kell ehhez a remek fogáshoz, ami akkor a legtökéletesebb, ha van türelmed beindítani a padlizsánszeletek miatt a faszenes grillt. Ha már izzik a faszén, dobj néhány szelet húst is a tetejére – másnap salátakészítés közben megköszönöd majd magadnak a füstös aromákat.

Néhány karika mozzarellával is megtámogathatod az olaszos hangulatot.
Néhány karika mozzarellával is megtámogathatod az olaszos hangulatot.nicolamargaret

Hozzávalók 3 személyre

  • 2 kisebb darab padlizsán hosszában összevágva
  • ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
  • 3 ek. olívaolaj
  • 1 csomag leveles tészta
  • 20 deka feta összemorzsolva
  • 0.5 üveg Marinara-szósz
Recept idők

Elkészítés:

Fűszerezd be és egy kis olajjal kend meg a padlizsánt, majd grillezd meg mindegyiket. Kend meg a tésztát a paradicsomos szósszal, arra mehetnek a padlizsánszeletek, majd hajtsd be a széleit, hogy egy kis pereme legyen. Végül pirítsd rá a fetát 25 perc alatt. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek