Fetával még a bruschetta is finomabb, mutatjuk, hogyan készítsd!

A fetának ezer arca van, és ha te is szereted salátában, érdemes megkóstolnod a pirítósod tetején is, olaszos fűszerekbe forgatott zöldségekkel.

Az a másik sem néz ki rosszul.
Az a másik sem néz ki rosszul.Big Cat Corp - Stock Services

Hozzávalók 2 személyre

  • 6 kisebb szelet ciabatta
  • 1 ek. puha vaj
  • 2 ek. fekete olíva
  • 1 darab salátahagyma apróra vágva
  • 1 nagy ek. balzsamecet
  • ízlés szerint só, bors, oregánó, fokhagymapor és friss bazsalikom
  • 15 deka fetamorzsa
  • 2 ek. olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A megvajazott kenyereket pirítsd meg, a többi hozzávalót pedig vágd nagyon apróra és keverd el jól az ízesítőkkel és olajjal. Kanalazd a kenyerek tetejére, és friss bazsalikomlevelekkel tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek