Szerintünk matcha és durvára tört pisztácia keverékében megforgatva a legfinomabb.Yelizaveta Tomashevska
Hozzávalók
- 22 dkg fehér csokoládé
- 1 mk. só
- 3 ek. habtejszín (likőrrel is helyettesítheted)
- 5 ek. vaj
- 3 ek. porcukor a forgatáshoz
- 1 nagyobb tk. porcukor
- 0.5 db vaníliarúd kikapart magjai
Elkészítés:
1. Vízgőz felett a vajjal olvaszd össze a csokit.
2. Keverd hozzá a többi szükséges alapanyagot, majd tedd a hűtőbe addig, amikor már jól formázható golyókat kapsz.
3. Formázz golyókat a keverékből, majd forgasd mindegyiket porcukorba vagy kókuszreszelékbe.
TIPP: Felnőtt változatban egy kevés kókuszlikőrtől lehet izgalmasabb, de akár liofilizált (fagyasztva szárított) gyümölcsökkel is feldobhatod. Matcha és durvára tört pisztácia keverékében megforgatva a legfinomabb.