Az édes eper és a sós feta remek páros, már mutatjuk is, milyen könnyen lesz belőlük isteni fogás!

Minden édeskés gyümölcs nagyon finom egy-egy sós falat társaságában, erre bizonyíték ez a klassz fogás, amiben a fetát és az epret párosítottuk egy remek reggeli összedobásához. Ha épp vendégek jönnek, előételként is felszolgálhatod.

Avokádóval teheted még gazdagabbá.
Avokádóval teheted még gazdagabbá.Ryan Herron

Hozzávalók 2 személyre

Az öntethez

  • 2 ek. eperszörp
  • 4 ek. olívaolaj
  • 2 ek. balzsamecet
  • ízlés szerint só, friss bazsalikom

A salátához

  • 15 darab feta felkockázva
  • 15 deka érett eper felkockázva
  • 1 kisebb marék rukkola
  • 1 szál uborka felkockázva
  • 2 kis marék fenyőmag
Recept idők

Elkészítés:

Semmi más dolgod nincs ezzel a salátával, csak az alapanyagokat óvatosan elkeverni, az öntet hozzávalóit jól összerázni és a saláta mellett tálalni. Egy kevés avokádóval teheted még tartalmasabbá. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek