Olvasási idő kb. 2 perc
Ha az ember hétköznap a munka után hazaesik, leginkább arra vágyik, hogy a vacsora valami nagyon egyszerűen elkészíthető fogás legyen. Ilyenkor kerülnek elő a mirelit pizzák, melegszendvicsek és a tészták valamilyen bolti szósszal. Ha ezeket már unod, és valami jóval izgalmasabbat próbálnál ki, válassz e heti kedvenceink közül!
Egy jó csilisbab-receptje mindenkinek van otthon, és ha továbbfejlesztenéd a tied, tálald egy kisebb cipóban az adagokat! Próbáld ki most új formában: egy nagy adag hideg tejföllel és frissen szeletelt jalapeño paprikákkal a tetején tálalva.
Könnyű vacsoraként és köretként is tökéletes a következő finomság. Nálunk valahogy mindig marad néhány nagyobb főtt burgonya a saláta készítése után. Ha te is túlgondolod a burgonyamennyiséget néha, a felkarikázott darabokat remekül felhasználhatod egy csípős lecsóban, vagy akár egy-egy olyan
remek fogásban is, mint a mai.
Az alaprecept végtelen variációi közül az egyik legfinomabb következik. A rizottó annyiban szakácsbarát fogás, hogy cserébe azért, hogy folyamatosan kevergetned kell, mert csak akkor lesz igazán krémes, egyetlen nagyobb serpenyőben elkészül, így a mosogatás is gyorsan megvan
utána.
Jöjjön egy remek recept magyaros hangulatban: a beledobálós fogások egyik legfinomabbika ez a fogás, ami akkor sem lesz rosszabb, ha néhány, előre lepirított csirkefalat is sül a
zöldségek mellett.
Még egy magyaros hangulatú fogás, amit szinte lehetetlen elrontani. Remek dolog a konyhában időt tölteni a különlegesebbnél különlegesebb fogásokkal, főleg akkor, ha bőven van belőle. Ha pedig nincs, csak dobd a serpenyőbe a remek alapanyagokat, majd egy kis kuszkusszal itasd fel a levét, így a hús mellett a köret is
egyetlen tálban elkészül.