Egy kicsit több kakaóval még szebb színe lesz.istetiana
Hozzávalók
A tésztához
- 6 darab tojás szétválasztva, a fehérje felverve
- 1 mk. só
- 5 ek. liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 6 ek. cukor
- 1 nagy ek. kakaópor
- 1 késhegynyi sütőpor
Az öntethez
- 1 nagy tábla közepesen étcsokoládé felolvasztva
- 1 adag ristretto
- 0.5 deci tejszín
- 0.5 mk. só
Elkészítés:
Keverd el a sárgáját a cukorral (és esetleg egy kis adag sütőporral), majd lassan add hozzá a lisztet, sót, és végül a fehérjével is forgasd össze. Kisebb szilikon tortaformában süsd készre úgy 15 perc alatt, majd hagyd a sütőben még 5-10 percen át a piskótát. Közben olvaszd össze az öntet hozzávalóit, és azzal meglocsolva tálald a süteményt.