Jönnek a meleg napok, rétegezz egy klassz, citrusos-tejfölös desszertet!

Egy kevés lime-ot sem érdemes kihagynod ebből a finomságból, úgy még érdekesebb aromákat ad, ha pedig nem vagy a kókusz ellen, egy kevés kókuszlikőrt is löttyints a krémbe a tökéletes végeredményért!

Egy kevés kurkumától lesz szép sárga a krém.
Egy kevés kurkumától lesz szép sárga a krém.olvas

Hozzávalók

  • 20 darab babapiskóta
  • 40 deka krémsajt
  • 1 darab biocitrom leve és héja
  • 1 darab biolime leve és héja
  • 4 ek. porcukor
  • 1 mk.
  • 2 ek. tejföl
  • 1.5 deci tejszínhab felverve
  • 2 deci narancsszörp
  • 0.5 deci limoncello
Recept idők

Elkészítés:

A babapiskótákat mártogasd bele a likőrrel elkevert szörpbe, majd helyezd egy kis jénaiba. A többi hozzávalót alaposan dolgozd össze egy robotgéppel, és rétegezd a babapiskótákkal, majd adj neki néhány órát a hűtőben. Reszelt citrommal, tejszínhabbal és kandírozott citrommal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek