![GettyImages-1290313284](https://kep.index.hu/1/0/4161/41618/416186/41618652_c366e073637828c7fe72c67c82770f51_wm.jpg)
Hozzávalók
- 10 dkg bacon felkockázva
- 3 nagyobb darab burgonya felkockázva
- 7 dl alaplé
- 2 dl zsíros tejszín
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor, tárkony
- néhány csepp citromlé és a citrom héja
- 1 tk. barna cukor
- 1 ek. vaj
Elkészítés:
1. A burgonyát pirítsd meg a vajon 5 perc alatt, majd öntsd fel az alaplével.
2. Főzd benne puhára, közben alaposan fűszerezd.
3. Ha elkészült, mehet hozzá a tejszín – azzal elég csak összemelegítened.
4. Végül frissen sült, ropogós baconkockákkal a tetején tálald.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc, egyszerű desszertreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3526/35268/352689/35268907_2698669_5d8570e01c0b77af636e19a6ad6b4973_wm.jpg)
Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom