Barackos csirke téli fűszerekkel: ha szereted a különlegességeket ezt próbáld ki!

Egy gyors és nagyon finom ragu, amit azoknak ajánlunk, akinek nincs gondja az édes-sós kombinációval. Rizzsel, tésztával és zöldségkörettel is szeretni fogod.

Szeletelt mandulával még finomabb.
Szeletelt mandulával még finomabb.jeesoen

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy ek. vaj
  • 3 ek. olaj
  • 40 dkg. csirkecomb filé felkockázva
  • 25 dkg. konzerv barack felkockázva
  • ízlés szerint só, bors, tárkony
  • 10 dkg. aszalt barack felkockázva
  • 5 dkg. pirított mandulaszeletek a tetejére (elhagyható)
Recept idők

Elkészítés:

1. A zsiradékokat melegítsd fel kis lángon 5 perc alatt.

2. Süsd meg benne az alaposan befűszerezett húst 10 perc alatt.

3. Ekkor add hozzá a barackot és adj neki még 3 percet. 

4. A frissen pirított mandulával a tetején tálald. 

 

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek