Gyors banánkrémleves ropogós kesudióval

Egy remek, krémes leves, ami tökéletes a ropogós kesudióval, vagy akár mandulával a tetején, akkor is, ha azok egy kicsit sósak.

Gyümölcsökkel és kesudióval is készítheted.
Gyümölcsökkel és kesudióval is készítheted.migueltoribio

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 darab banán felkarikázva
  • 4 dl banánnektár
  • 1 ek. vaj
  • 0.5 mk.
  • 3 ek. barna cukor
  • 3 dl tejszín
  • 2 marék ropogós kesudió a tetejére
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd meg a kesudiót, majd tedd félre. 

A banánokat süsd meg a vajon oldalanként 4-5 perc alatt, majd melegítsd össze az üdítővel és az ízesítőkkel. Ha összeforrtak, keverd egy turmixban krémesre, majd melegítsd össze a tejszínnel. Kóstold meg, és ha szükséges, adj hozzá egy kevés vizet is. 

A ropogós kesudióval a tetején tálald. Ha valami mással kísérleteznél, banán- vagy kókuszcsipsszel próbáld ki!

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek