![Jó sok sajttal a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3841/38411/384119/38411993_2930643_814c515e83e0b975fca6d72ece092ce0_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag penne
- 1 kisebb csokor friss petrezselyem apróra vágva
- 15 deka zöldborsó
- 10 deka bacon felkockázva
- 2 nagy ek. mascarpone
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só és frissen tört bors
- 10 deka reszelt trappista sajt
- 10 deka cukkini felkockázva
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, közben süsd össze kissé a bacont, a fokhagymát, majd a borsót és a cukkinit is add a keverékhez. Ha a tészta elkészült, szűrd le, majd egyszerűn forgasd össze a hozzávalókat, és a frissen reszelt sajttal a tetején tálald a fogást.
![Szakszerű tésztafőzés 4 pontban](http://kep.index.hu/1/0/1590/15905/159056/15905607_866571_27b120b08af47493b99ff77264641beb_wm.jpg)
Kell-e a főzővízbe olaj? Mitől nem ragad össze a tészta? És mitől ragad rá a szósz? Összeszedtük, amit a tésztafőzésről tudni kell.
Tovább olvasom