Ez az avokádós panzanella pirított kalácsfalatokkal a legfinomabb

Ha nálad is marad húsvétról egy nagy csücsök száraz kalács, ki ne dobd: készíts belőle felfújtat vagy krutont levesekhez és salátákhoz. Ezzel a recepttel a kalácsból is készíthetsz valami egészségeset.

Kaláccsal is nagyon finom.
Kaláccsal is nagyon finom.Ad077

Hozzávalók 2 személyre

  • 8 darab koktélparadicsom elfelezve
  • 1 darab uborka felkockázva
  • 1 csokor bazsalikom apróra vágva
  • 4 ek. olívaolaj
  • ízlés szerint só, bors, oregánó, rozmaring
  • 3 ek. balzsamecet
  • 1 nagyobb darab avokádó felkockázva
  • 2 szelet kalács megpirítva és felkockázva
Recept idők

Elkészítés:

Forgasd össze a kalácsot a zöldségekkel, majd öntsd rá az olajat, balzsamecetet, és fűszerezd meg alaposan. Frissen tálald, az sem baj, ha a pirított kalácsdarabok még melegek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek